onsdag 10 februari 2021

Bolla med sig själv för det finns ingen att bolla med

De senaste dagarna har jag funderat så mycket över livet och hur jobbigt det är att vara själv i allt. Undviker att läsa och lyssna på allt om som har med par att göra som tycker att de har det så svårt för att de har tråkigt just nu. 
Jag har funderat över mig själv som person. Varför jag har blivit den jag är och har kommit fram till några svar och anledningar. 

Just idag skulle jag kunna ge en arm för att ha någon att bolla med. Någon att ta beslut med. Sitta i samma båt. Det spelar ingen roll om jag skulle kunna offra en arm, jag är själv och jag får bolla själv. Vissa andra skulle kunna tycka att det vore underbart att göra och bestämma allt själv men pga anledningar och andra saker så tycker jag inte det. 

En morgon som visar på hur livet blivit och varför jag är som jag är. 

3 kommentarer:

 1. Jag förstår att det måste vara tusen gånger jobbigare att vara själv. Jag tycker också det. Jag lider alltid mer själv än tillsammans med andra... Vi är väl sociala helt enkelt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Vi är sociala varelser och man blir knäpp av att vara fast i sitt eget huvud så mycket. Eller inte träffa folk i 3D så ofta som jag säger nu för tiden. Det blir så mycket pingpong i huvudet. Men allt löser sig.

  SvaraRadera

Hej, hur är läget?

  Var börjar man någonstans när det har gått nästan nio månader och man har varit med om det största i livet? Jag har blivit mamma till en u...