fredag 5 mars 2021

Ni är BÄST!

 Alltså här frågar man och man får sådana bra svar! 

Självklart ska vi bo på hotell!!! 

Igår kväll hade vi telefonkonferens kring detta och vi har bokat hotell i Stockholm för det blev överkurs att dra någon annanstans. Hon har pratat om att andra gör staycation men att hon aldrig skulle lägga pengar på det. När vi väl höll på och brainstormade kring detta kom vi också på att hon pratat om ett hotell hon ville käka frukost på av någon anledning, så vi ska bo där! Så tidig drink på hotellet, äta finmiddag på annat ställe med gångavstånd dit och sedan ska vi dricka bubbel på rummet och S som är beautynörd ska fixa så att det finns massa sådana grejer och så ska vi hänga runt i pyjamas och ha ”hemma-spa” på rummet. För vad tusan ska vi annars pyssla med från kl 20? Sedan sover vi väl klockan 22. Haha. Vaknar och äter frukost. Vi kom överens om att det var roligare med middag på nice restaurang så hon förhoppningvis får se någon annan människa än oss två. Eventuellt så drar vi med henne till något riktigt spa i stan dagen efter för det hade vi pratat om att vi kanske skulle försöka hitta någonstans att plurra runt om man kan få göra det i fred.

TACK för tipsen!
Tänker att detta är väl ett någorlunda c-safe firande och därtill så har vi antikroppar, så det handlar mer om att inte sjuka ner någon annan på vägen. Det ska bli sjukt kul! Hon kommer bli så glad. 

Själv hade jag ju velat hoppa runt på en bastuflotte men kompisen la in ett veto och vet ni hur dyrt det är med bastuflotte? 


1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera

Hej, hur är läget?

  Var börjar man någonstans när det har gått nästan nio månader och man har varit med om det största i livet? Jag har blivit mamma till en u...