torsdag 4 mars 2021

HJÄLP en internetkompis nu va!

Behöver hjälp att komma på vad jag kan hitta på med en av pandemikompisarna som fyller 40 år om några veckor. Det är inte de bästa tider för stora firanden. Så vad kan man hitta på? Det blir jag, födelsedagsbarnet och vår tredje kompanjon i pandemigänget. 

Hon gillar sol, resa, god mat och umgås med massa folk. Vad tusan hittar man på ett år när alla blir arga på en så fort man kikar utanför dörren och allt hon gillar går inte att göra. Dessutom är hon inne i någon sorts kris för ja det blir inga barn eftersom det inte går att åka iväg och försöka fixa det. Snacka om moment 22. Hon vill knappt prata om att hon fyller år för hon är så bitter över hela situationen. Så vad hittar jag på???

HJälp mig! 

Jag hade blivit glad för frystorkad mat i skogen och en övernattning i tält. Så vi spelar liksom inte i samma liga i vad man gillar. Fantastiskt ändå att man kan vara så olika och så bra vänner. Om du som läser känner att du är lite mer som min kompis vad hade du önskat i 40 års galej när världen ser ut som den gör? 
7 kommentarer:

 1. En massage på sturebadet och därefter lyxig vinlunch på tex Oaxen Slip, känns liite exotiskt ändå att ge sig ut på djurgårn?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Tänker en lyxig övernattning nånnstanns, finare hotell, slott eller spa eller så? Det borde väl finnas på rea nu? Typ steam hotell? Äta middag på restaurang ett sällskap för tre är ju fortf. Ok..(gaaah på att det inte är självklart) och ett hotellrum där man kan fortsätta umgås sen..? Kommer ju inte vara så som hon önskat, men tänker att hon iaf inte vill sitta hemma på sin födelsedag..?

  SvaraRadera
 3. Får man inte ens åka på spa?
  Annars hyra ett hus/lyxigare stuga via Air BNB? Kommer kanske låta töntigt men vi var i Norrköping i somras och CHEESUS vilken SNYGG stad! Helt otippat.

  SvaraRadera
 4. hyr en bastuflotte kanske? och ha värsta picknicken med god plockmat och bubbel? det hade jag älskat iaf!

  SvaraRadera
 5. Håller med ovan om hotellnatt/SPA + tidigt restaurangbesök (så man hinner äta upp innan dom måste stänga) och sen kanske champagne på rummet. Om ni inte vill åka nånstans har Scandic Grand Central rätt stora sviter som man kan få till bra pris när det är lågsäsong (och nu måste det väl vara det?) + om du är ICA-kund så får du 20% rabatt. Vi har bott i nån sån 2-rumssvit där ett par gånger som nog är åtminstone 50 kvm. Tänker i och för sig att ni som har antikroppar väl borde kunna unna er lite vad ni vill? (som är öppet) Nån himla lyx av att ha haft corona kan man väl få ha?

  SvaraRadera
 6. Håller också med ovanstående om spa/övernattning! Måste tipsa om någon riktigt härligt jag gjorde för några år sedan - först kajakpaddling i vackra Stendörrens naturreservat och därefter afternoon tea, Spa och middag på Trosa stadshotell. Så sjukt härligt med spa efter en ”fysisk” dag. Men utan kajakpaddling för din kompis då kanske hehe. Trosa är supermysigt att strosa i och på ett bra avstånd från Sthlm :)

  SvaraRadera

Hej, hur är läget?

  Var börjar man någonstans när det har gått nästan nio månader och man har varit med om det största i livet? Jag har blivit mamma till en u...